therapie

Résultats pour therapie

Therapie VindeenTherapeut.be.
burn-out therapie, depressie therapie, therapie bij stress, traumaverwerking, therapie bij relatieproblemen, therapie bij angst, therapie bij onzekerheid of faalangst therapie, therapie bij verdriet, ea. Therapeut in Brussel Bruxelles Therapeut in Antwerpen Therapeut in Gent Therapeut in Brugge Therapeut in Leuven Therapeut in Mechelen Therapeut in Aalst Therapeut in Kortrijk Therapeut in Hasselt Therapeut in jouw gemeente.
Online therapie Aeffectivity online therapie.
Behandeling van psychische klachten. Therapie voor postnatale depressie. Therapie voor sociale fobie. Acute stress stoornis. ADHD en ADD. In de media. Home Online therapie. Wil je meer weten over jouw klachten? Doe een test. Een behandeling met online therapie. Online therapie is een vorm van therapie waarbij het gesprek tussen cliënt en psycholoog deels of geheel via het internet verloopt.
Online therapie Tripsyco.
Een online sessie is een ongewone en tijdelijk alternatieve vorm van therapie! Met ander woorden: de vorm van therapie is anders, inhoudelijk zijn er geen veranderingen. Uw therapeut zal met U op voorhand duidelijk afspreken hoe de betaling kan verlopen.
Manuele therapie Het Kinecentrum.
WAT IS MANUELE THERAPIE? Manuele therapie is een specialisatie binnen het domein van de kinesitherapie. De manueel therapeute heeft een grote vaardigheid en ervaring in het uitvoeren van een klinisch onderzoek gewrichtstesten, spiertesten, neurologische testen, provocatietesten, het interpreteren van die gegevens en opstellen en uitvoeren van een adequaat behandelingsschema.
Energetische Therapie Adem zo, praktijk voor energetische therapie.
Door middel van massages draag ik energie over aan jou. Deze massages werken diep in op het stoffelijk en energetisch systeem van je lichaam, zodat jouw zelfgenezend vermogen geactiveerd wordt en je lichaam, geest en ziel terug in balans gebracht worden. Malva therapie is meer dan het behandelen van een enkelvoudige klacht.
Cliëntgerichte therapie PsychoseNet.be.
Cliëntgerichte therapie, of eenvoudigweg gesprekstherapie, is één van de vier grote stromingen binnen de psychotherapie. Cliëntgerichte therapie wordt ook wel aangeduid als procesgerichte of Rogeriaanse psychotherapie. Die laatste benaming verwijst naar de humanistische psycholoog, Carl Rogers 1902-1987. Hij is de grondlegger van deze therapievorm.
Individuele therapie Groepspraktijk De Vertelling Gent.
Via individuele therapie wordt met behulp van de therapeut gezocht naar de gewenste verandering, en naar het vergroten van je veerkracht om de uitdagingen van het leven aan te kunnen. Hierbij wordt er gekeken naar het verleden en het heden.
Opleiding Creatieve Therapie Centrum Voor Avondonderwijs.
Ben je creatief, denk je graag out of the box en wil je personen met fysieke en mentale klachten wil begeleiden en ondersteunen om hen te helpen om sterker in het leven te staan en bijvoorbeeld moeilijke periodes beter te verwerken? Dan is de opleiding Creatieve Therapie jou op het lijf geschreven!
Hoe werkt therapie? Vind-een-Psycholoog.be.
Een kennismakingsgesprek wordt meestal aangerekend als een gewone sessie en is meestal even lang gemiddeld 1u of 1u30. Vraag gerust informatie bij het maken van deze afspraak. Wat doet een psycholoog? Tijdens de volgende sessies ga je dieper in op jouw thema. Dit kan op verschillende manieren bijvoorbeeld door gesprek, door oefeningen, op een creatieve manier, afhankelijk van de therapievorm en de hulpvraag. Niet alle therapie is gesprekstherapie. De aanpak kan ook verschillen van sessie tot sessie. Belangrijk is dat jij je goed voelt bij de manier van werken. De psycholoog helpt jou om op een draagbare manier emoties te voelen, te kijken naar jezelf en inzichten te krijgen. Samen ga je op zoek naar achterliggende emoties, terugkerende patronen en uiteraard naar oplossingen om je beter te voelen. Regelmaat en duur. De regelmaat van afspraken is afhankelijk van jouw proces. Soms is het goed om elke week af te spreken, maar elke 2 weken of meer verspreid kan ook. Bekijk dit samen met je psycholoog. Het is moeilijk vooraf te bepalen hoeveel sessies nodig zijn om van je klacht af te raken.
Therapie Vind-een-Psycholoog.be.
Dat kan gaan over het verwerken van emoties, traumaverwerking, meer zelfverzekerd worden, een relatiebreuk verwerken, een doel bereiken, zelfontplooiing, angsten loslaten, sociale vaardigheden aanleren, omgaan met moeilijke situaties ea. Methodes van therapie zijn zeer verscheiden. Enkele veelgebruikte methodes zijn gesprekstherapie, lichaamsgerichte therapie, creatieve therapie of energetische therapie.
Therapie Op Maat: osteopaat in Overijse.
Een therapie op maat van de patiënt. Wij gaan op zoek naar de oorzaak van uw klacht of preventie hiervan. Hiervoor hanteren wij verschillende behandelingstechnieken. Therapie op maat is ook de overkoepeling van 2 praktijken gelegen in Overijse. In beide praktijken staan osteopathie en manuele therapie centraal.
VAC therapie Behandelingen Intensieve Therapie Eenheid.
Een opname op de Intensieve Therapie Eenheid. Afdelingen Intensieve Therapie Eenheid. Meer over Intensieve Therapie Eenheid: Meer over Intensieve Therapie Eenheid. Een opname op de Intensieve Therapie Eenheid. Afdelingen Intensieve Therapie Eenheid. ITE1, campus Virga Jesse. ITE2, campus Virga Jesse.

Contactez nous